Retourneren of Ruilen

Je hebt het recht vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen, 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden jouw bestelling te annuleren. Eenmaal geannuleerd, heb je 14 dagen de tijd om de bestelling of het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. Immers, jij moet tevreden zijn met de artikelen die je online bij ons hebt gekocht. Het kan zijn dat de maat, kleur of iets anders niet naar wens is. Alleen de kosten voor retour van jou thuis naar ons toe zijn voor jouw eigen rekening. Mocht je hulp willen met het retour, laat het ons dan gerust weten. We kunnen je - tegen betaling van verzendkosten - je voorzien van een retourlabel. Als je iets wil retourneren of ruilen, moet het product en alle geleverde toebehoren - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Als het product of bestelling door ons ontvangen is, zorgen wij dat het bedrag binnen 5 werkdagen wordt teruggestort (wettelijk is de termijn 14 dagen, maar wij vinden dat als de bestelling weer bij ons is aangekomen, jij je geld weer zo snel mogelijk op je rekening moet hebben).
Je kan het volgende adres gebruiken voor retouren:
Games-N-Stuff
George Stephensonstraat 18a
8013NK Zwolle
Nederland

Belangrijk! Mocht tijdens het vervoer het artikel beschadigd raken, is dit voor kosten van de klant. Zorg er dus voor dat het artikel goed verpakt is. Dit geldt ook voor eventuele vermissing van het pakket wat verstuurd is door een klant. Zorg er dus voor als het om een groot bedrag gaat, dat dit verzekerd of aangetekend verstuurd wordt. De vervoerder die je wilt gebruiken kan je hierover informeren. Als je niet zeker bent of een artikel past of andere twijfels hebt, kom dan langs bij ons in de loods/speellocatie of op één van onze (LARP) evenementen, zodat je het artikel goed kan bekijken en/of passen.

Beschadigde artikelen

In het geval dat één of meer artikelen beschadigd zijn als je ze hebt ontvangen, nemen wij deze uiteraard retour. Het moet wel aannemelijk zijn dat dit voor of tijdens vervoer is gebeurd. Soms zullen we vragen om een foto. Als is vastgesteld dat de beschadiging door ons toedoen of dat van de vervoerder is veroorzaakt, betalen wij de kosten van het retour. Het kan zijn dat wij een vervoerder vragen om het artikel bij jou op te halen. We vragen je om hetgeen wat teruggestuurd moet worden, als het kan, in de originele verpakking te retourneren. Als wij eenmaal het artikel weer ontvangen hebben, zorgen wij dat er of een nieuw, onbeschadigd artikel naar jou wordt teruggestuurd of dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen wordt teruggestort. Dit is inclusief de eventueel door jou betaalde verzendkosten, behalve als het onderdeel was van een grotere bestelling met producten die je houd.

Verkeerde artikelen of bestelling

In het geval dat één of meer artikelen verkeerd zijn (oftewel niet door jou besteld), nemen wij deze uiteraard retour. We vragen je dit zo snel mogelijk te melden. Wij betalen de kosten van het retour. Het kan zijn dat wij een vervoerder vragen om het artikel of de bestelling bij jou op te halen. We vragen je om hetgeen wat teruggestuurd moet worden, als het kan, in de originele verpakking te retourneren. Tegelijkertijd zorgen we dat de juiste bestelling of artikel jouw kant op komt. De extra verzendkosten hiervan zijn uiteraard voor onze rekening.

Ruilen of retourneren in de Gaming Loods of evenement/beurs

Als je het makkelijker vind om iets te retourneren in onze Gaming Loods of op een evenement, is dat natuurlijk prima. Geef dit graag van tevoren aan, zodat wij het goede of onbeschadigde artikel voor je klaar kunnen leggen of mee kunnen nemen.

Wil je een product of bestelling retourneren of heb je hier een vraag over?
Neem gerust contact met ons op via ons e-mail adres shop@gamesnstuff.com of vul het contactformulier in. Je kan ons ook bereiken op +31(0)388889033.